Vesilahden kunnan koulujen kv-toiminta


Alakoulut

Vesilahden kunnassa on neljä alakoulua: Kirkonkylän koulu, Onkemäen koulu, Narvan koulu ja Ylämäen koulu. Koulujen oppilasmäärä vaihtelee 25:stä vajaan kolmeen sataan. Alakoulujen kv-toimintaan kuuluu mm. ulkomaiset vierailijat, Unicef-kävely ja erilaiset teemapäivät ja kansainvälisten juhlapäivien viettämien. Onkemäen koulu osallistui vuosina 2012-2014 Comenius/Erasmus+ -projektiin ”Europe – the whole is more than the sum of its parts” (yhteistyömaat Saksa, Ruotsi, Turkki, Espanja, Skotlanti) http://www.vesilahti.fi/palvelut/opetustoimi/onkemaen-koulu/comenius-erasmus/


Alakoululaisille on myös tarjolla kielikerhotoimintaa mm. ranskan ja ruotsin kielissä.

Tällä hetkellä Vesilahden kunnan kv-tiimillä on työn alla alakoulujen kv-vuosikello, jonka pohjalta alakoulut voivat alkaa toteuttaa suunnitelmallista kv-toimintaa. Vuosikello julkaistaan täällä, kun se on saatu valmiiksi kevään 2015 aikana.

Yläkoulu

Vesilahden yläasteella opiskelee reilut 200 oppilasta. Koulun kv-toiminta on runsasta ja aktiivista.
www.vesilahti.fi/palvelut/opetustoimi/ylaaste/koulutien-uutiset/koulutien-uutiset2/?x227554=w228200
www.vesilahti.fi/palvelut/opetustoimi/ylaaste/koulutien-uutiset/koulutien-uutiset2/?x227554=w263999Vesilahden koulujen kv-yhteyshenkilöt ja kv-tiimin jäsenet: (sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@vesilahti.fi)

  • Kirkonkylän koulu: Marianne Tulonen
  • Narvan koulu: Aura Elliott ja Mirja Pöntynen
  • Onkemäen koulu: Ville Ahvenus
  • Ylämäen koulu: Riikka Luodeslampi
  • Vesilahden yläste: Anna-Kaisa Mäkelä ja Taina Lounaskorpi